• Ön a(z) 8052759. látogatónk.
 

Urológiai szakrendelésünkön FÉRFIAK, NŐK és GYERMEKEK vizsgálata, kezelése, kisebb ambuláns műtétei történnek. Diagnosztikai felszereltségünk lehetővé teszi, hogy a helyszínen azonnal szakmailag megalapozott, a beteg számára iránymutató véleményt tudjunk adni. A laboratóriumi vizsgálatokhoz is Intézetünkben történik a mintavétel.

A szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizeletelválasztó és -elvezető rendszer, valamint a férfi nemi szervek alábbi megbetegedéseivel foglalkozunk:

  • Húgyhólyagbetegségek (hurut, kő, daganat)
  • Húgycsőbetegségek (gyulladás, húgycső-, húgycsőnyílás-szűkület)
  • Vesebetegségek (vese- és húgyúti kő, ciszta, daganat, fertőzés, vérvizelés)
  • Vesevezeték betegségei (vesevezeték-kő)
  • Vizelési zavarok (vizelettartási zavar, inkontinencia; Stroke, Sclerosis Multiplex, Parkinson-kór miatti zavarok; túl gyakori vizelés; vagy éppen vizeletelakadás)

Nemi szerveken található elváltozások (növedékek, váladékozás férfiaknál és nőknél is)
Herebetegségek (herevisszér-tágulat, herevízsérv, heredaganat, mellékhere fájdalmassága, gyulladása, ondóvezeték tapintata)
Péniszbetegségek (fitymaszűkület, rövid fék, a fityma, ill. a makk gyulladása, görbület, kitapintható megvastagodott kötegek, hegek, HPV, daganat, idegentest (vazelin) eltávolítás)
Prosztatabetegségek (gyulladás, megnagyobbodás, daganat, véres ondó)
Szexuális zavarok (merevedési zavar bármely életkorban; férfi klimax)

Minden férfinek javasoljuk, hogy vegyen részt teljes körű prosztata szűrővizsgálaton! A megelőzésben nagy szerepet játszanak a szűrővizsgálatok. Jelentőségük, hogy még a betegség tünetmentes szakaszában kezdődhessen meg a kezelés, amikor az a leghatékonyabb, és még a legkisebb kellemetlenséggel és költséggel jár.

Mondjuk el panaszainkat, a segítség nem marad el!

A TOT SZALAG, HYDROCELE, PÉNISZGÖRBÜLET, PÉNISZ IDEGENTEST ELTÁVOLÍTÁS műtéteket csak Prof. Dr. Pajor László Urológus professzor  végzi.