• Ön a(z) 8109349. látogatónk.

“A SZEM A LEGDRÁGÁBB KINCS”

Amíg az ember látása rendben van, nem is gondol rá, hogy milyen szabadsággal rendelkezik.

A kor előrehaladtával a szem természetes módon is változik, az életmód azonban jelentősen felgyorsíthatja a romlás intenzitását. Nem óvjuk szemeinket kellően a káros környezeti hatások ellen sem (napsugárzás, cigarettafüst, por, szél, szmog), és munkahelyünkön, lakásunkban sem védjük egészségét (monitor, TV túlzott használata; rossz fényviszonyok).

Vegyük észre szemünk vészkiáltásait: az égő, a vörös, a száraz szemet, a fejfájást, a hunyorgást! Haladéktalanul gondoskodjunk szemeink vizsgálatáról, gyógyításáról!

Szakrendelésünkön a legkorszerűbb szemészeti műszerekkel tudjuk gyorsan, pontosan diagnosztizálni a különféle szembetegségeket.
A vizsgálat során gyulladások, elváltozások, kisebb sérülések ellátására azonnal sor kerülhet, de bizonyos esetekben többszöri kezelésre lehet szükség.
Fontosnak tartjuk néhány krónikus betegség szemészeti szűrését, mivel ezek a kezdeti stádiumban panaszt még nem okoznak: cukorbetegség, magasvérnyomás-betegség, zöldhályog, szürkehályog, makuladegeneráció. A diagnózis felállítása után a súlyos látásromlások elkerülése érdekében rendszeres (akár évekig tartó) gondozásba szükséges venni a pácienseket!
Fentieken túlmenően a vizsgálatok széles körével segítünk látásromlással, látászavarokkal, szemüvegproblémákkal küzdőknek; más szakorvosok által küldött betegeknek; jogosítványhoz, munkaalkalmassági vizsgálatokhoz (pl. repülés), képernyő előtti munkavégzéshez szakvéleményt igénylőknek.