Lézeres inkontinencia kezelés

Azonnali hatású, fájdalommentes beavatkozás

A hüvely falának és a kollagénben dús medencei szalagrendszernek a feszessége mindenkinél változó; a spontán hüvelyi szülést követően pedig – mivel a gátizomzat rendkívüli mértékben megnyúlik, és nem minden esetben húzódik megfelelően össze - úgynevezett stressz inkontinencia alakulhat ki. A kor előrehaladtával, a hormonváltozásokkal teljesen természetes módon hüvelymegereszkedés, méhsüllyedés, hüvelytágasság lép fel nagyon gyakran. 
Az intim területeken jelentkező fenti problémák megoldására kiváló módot kínál a korszerű és biztonságos lézeres inkontinencia kezelés.


Mi történik a kezelés során?

A szén-dioxid lézersugarak felmelegítik a hüvelycsatorna kollagénszöveteit: a kollagénrostok ezáltal összecsapzódnak, és új kötőszöveti sejtek képesek erre a területre diffundálni. A pontosan erre a területre érkező lézersugarak tehát stimulálják a kollagén újrarendeződést és az új kollagén szintézist, feszesítve a medencei szalagrendszert, és jelentősen megtámasztva, megerősítve ezzel a hólyag alatti kötőszövetet. Így segít megszüntetni az inkontinenciát.


Milyen panaszok esetén javasoljuk a lézeres inkontinencia kezelést?

 • kisebb-nagyobb fokú inkontinencia, vizelettartási gondok

 • hólyagsérv, hüvely előreesés, méhsüllyedés

 • hüvelyszárazság, irritáció

 • visszatérő húgyúti fertőzések

 • a hüvely rugalmasságának, feszességének gyengülése

 • nemi szervek külsejének kedvezőtlen irányba változása.

Milyen pozitív hatásai vannak a lézeres inkontinencia kezelésnek?
A lézeres inkontinenciakezelés hatására

 • megszűnhetnek a vizelettartási gondok

 • szűkebbé, rugalmasabbá válhat a hüvely

 • a szövetek vérellátása és tónusa javulhat

 • a kollagén termelődése fokozódhat a hüvelyben

A felsorolt kedvező hatások ezen felül növelhetik a felek elégedettségét a párkapcsolatokban.
Mik a lézeres inkontinencia kezelés előnyei?

 • nincs szükség altatásra, metszésre vagy vágásra a beavatkozás során

 • nagyon rövid idő alatt elvégezhető

 • biztonságos

 • nem jár vérzéssel

 • hormonmentes

 • fájdalommentes

A lézeres inkontinencia kezelést urológus szakorvosunk végzi, egy kötelező előzetes szakorvosi vizsgálatot követően. A tartós hatás eléréséhez általában két kezelés szükséges 1 hónap különbséggel.
Saját és nemzetközi tapasztalatok alapján a páciensek több mint 95%-a kielégítőnek érzi a kezelés eredményét.  Az ORMOS Intézetben igényelhető Lézeres beavatkozás ára ár-érték arányban jelenleg a legkedvezőbb a hazai szolgáltatók körében.
Tekintettel arra, hogy e beavatkozás nagyfokú diszkréciót igényel, ezért az ORMOS Intézet egy külön telefonszámot üzemeltet ennek lebonyolítására. Ezt a telefont mindig az Intézetvezető főnővér kezeli. Ő az egyetlen személy (és a beavatkozást végző orvos), aki a későbbiekben kapcsolatba kerül a pácienssel.


Diszkréció mindenek felett !!!

Bővebb felvilágosításért, időpont-egyeztetésért hívja
Berta-Tóth Katalin intézetvezető főnővért: +36 20 32 00 560

 

Mennyibe kerül az inkontinencia?

Egy átlagos betét csomag ára nagyjából 800-1000 Ft körül van és általában 20 darab betétet tartalmaz. Számoljunk csak napi két betéttel. Ez évente körülbelül 30-35.000 Ft kiadást jelent. Ehhez adjuk még hozzá a különféle higiéniai termékek árát (törlőkendők, illatosított kendők stb.), a gyakoribb mosás költségeit, gyógyszerkészítmények vagy bio készítmények árát, intimtorna tanfolyamok költségét – újabb több tízezer forint –, és mindezt szorozzuk fel az évek számával. Ha 20-30 éven át él együtt a vizelettartási problémákkal, a lézeres kezelés árának többszörösét költi el csak higiéniai termékekre. És ez csak a száraz matematika.
Ha hozzáadjuk azt is, hogy a higiéniai termékekre, esetenként gyógyszerkészítményekre vagy tornára költött „kis pénzeket” úgy adja ki, hogy közben végig kellemetlenül nedvesek maradnak a mindennapok, végig betétet kell hordania, végig figyelnie kell, mennyit iszik, mit vesz fel, hogyan mozoghat bizonyos helyzetekben, és közben a probléma sosem javul, sőt, nagy eséllyel kizárólag romlás várható az állapotában, nos akkor tegyük fel még egyszer a kérdést:

Mi kerül többe: az inkontinencia kezelése, vagy együtt élni az inkontinenciával?


 

Tisztelt Látogatónk!
Amennyiben más szolgáltatóknál végzett hasonló tevékenységről szeretne részletesebben tájékozódni, szíves figyelmébe ajánljuk az alábbi linkeket, hogy megfelelőképpen tudjon dönteni:
http://esztetika.genium-med.hu/arak/#1480592600782-54098520-abdb
http://www.arkadegeszsegkozpont.hu/arlista/
https://belvarosiorvosicentrum.hu/arlista