TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! A DISZKRÉT BEJELENTKEZÉS ÉRDEKÉBEN CSAK ANNYIT SZÜKSÉGES MONDANIA DISZPÉCSERÜNKNEK:

UROLÓGIAI SZAKORVOSI VIZSGÁLATRA KÉR IDŐPONTOT DR. BANYÓ TAMÁSHOZ.


Új eljárás az ORMOS Intézetben az impotencia kezelésére!
 
Mindenki spontán, szorongás nélküli, egészséges szexuális életet szeretne, azonban ez sokszor nehézségekbe ütközik. A felnőtt férfiak felénél előfordul merevedési zavar.

A gyógyszeres kezelések forradalmi változást hoztak a probléma kezelésében, ezek azonban csak a tüneteket kezelik, az okot nem szüntetik meg. A gyógyszerektől való függés tovább rombolja az önbecsülést és lehetetlenné teszi a spontaneitást.
Az lökéshullám terápia egy új, innovatív megközelítés a merevedési zavarok kezelésében!

A STORZ DUOLITH speciális orvosi műszer, mely a lökéshullámok energiájának felhasználásával kezeli ez éreredetű merevedési zavarokat.
Eredményeit vezető orvosi folyóiratokban és nemzetközi konferenciákon közzétett kutatási eredmények, valamint a CE nemzetközi jelzéssel bíró eszköz egyre szélesebb körben – Európában és a világ más országaiban egyaránt – történő elterjedése igazol.A kezelés a hímvessző véráramlásának dinamikáját javítja, illetve új erek képződését indukálja.

A STORZ DUOLITH által generált, alacsony energiájú lökéshullámok mintegy bombázzák a hímvessző ereit, így serkentve a vérkeringést.

 
Az impotencia egyik oka, hogy a merevedést alapvetően létrehozó „vértolulás” az erek betegsége miatt nem tud létrejönni.
Megfelelő módon, időben és gyakorisággal alkalmazva a kezelt betegek több mint 70 %-ában jelentős javulást érnek el akkor is, ha a „kék tabletta” kezelés nem használ  – az erekciós képesség javul és az eredmények egy év után is fennállnak- mely lehetővé teszi a kielégítő szexuális tevékenység gyakorlását, javítva ezzel a páciens és partnere életminőségét.
 
Milyen kockázata van a kezelésnek?
Az orvosi szakirodalom alapján a hímvessző alacsony energiájú lökéshullám kezelésének nincs ismert kockázata. Nemzetközi kutatás keretében nem jelentettek sem mellékhatást, sem károsodást. Bár eddig nem fordult elő, de elméletileg elképzelhető enyhe, átmeneti komplikációk jelentkezése ún.: helyi duzzanat vagy bőrpír, kisebb zúzódások a bőr alatt, múló bizsergés vagy érzéketlenség. A kezelés eredménye maradandó.
 
Milyen gyakorisággal szükséges a kezelés?
9 hetes kezelés javasolt. 3 hétig heti két kezelés, utána 3 hétig szünet következik, majd ismét 3 hétig heti két kezelés, ami összesen 12 kezelést és 18.000 lökéshullámot jelent. A beavatkozás időtartama kb. 20 perc.
A számítógép-vezérelt terápia eredménye már a kezelés második hetében érzékelhető a páciens számára. Egy-egy kezelés 300 lökéshullámot jelent 5 különböző anatómiai területen.
 
Mi történik a kezelés során?
A kezelést minden esetben Intézetünkben történő urológiai szakorvosi vizsgálat kell, hogy megelőzze, hiszen az eljárás kizárólag az éreredetű problémák kezelésére képes és alkalmas – arra viszont hatékonyabban és főleg fájdalom és műtét nélkül.
A kezelés fájdalmatlan, nem okoz kellemetlenséget, érzéstelenítés nem szükséges.
A kezeléshez különösebb előkészületre nincs szükség. A páciens kényelmesen elhelyezkedik a kezelőágyon. A kezeléshez a pénisz bőrét géllel kell bekenni, mely – hasonlóan az ultrahangnál használt krémhez – hideg érzést okoz. A kezelőorvos az applikátort a pénisz bőréhez érint, majd megkezdi a lökéshullám kezelést. Egy alkalommal 5 terület kezelésére kerül sor, mely összesen 1500 lökéshullámot jelent. A kezelés után várakozás, pihenés nem szükséges.
 
Kinek nem javasolt a kezelés?
A kezelést Intézetünkben történő részletes urológiai szakorvosi vizsgálat kell, hogy megelőzze. Azonban a következő esetekben nem javasolt az eljárás:
  • prosztata-műtét után közvetlenül
  • amennyiben az erektilis diszfunkció oka Pyrenie szindróma, vagy gerincvelő-sérülés
  • vérképző rendszeri megbetegedés esetén
  • súlyos szívbetegségben
  • medencei régió rákos megbetegedése esetén, vagy azt követő öt éven belül
  • péniszbe alkalmazott injekciós, illetve vákuum kezelést követő hét napon belül
 A terápia indulása előtt Intézetünkben történő urológiai szakorvosi vizsgálat szükséges, amelynek árát a kezelés ára nem tartalmazza!