• Ön a(z) 6257950. látogatónk.

I. Mit jelent az ultra-termográfia?

Ez a kifejezés két nagyon fontos vizsgálati módszer elvégzését jelenti! Egy három dimenziós TERMOVÍZIÓS vizsgálat (hőtérkép) és egy szintén három dimenziós ULTRAHANG vizsgálat egyidőben történő alkalmazása. E két eljárás azonos időben történő elvégzésekor szokott fény derülni olyan rejtett gyulladásokra a szervezetben, amelyek talán ma még tünetmentesek.

II. Az ultra-termográfia története

2005 nyarán Jasumori Ogata professzor publikált először a világon az ULTRA-TERMOGRÁFIAI vizsgálatról. Ugyanennek az évnek a második felében már számos tokiói kórházban elindult a tesztelése ennek a diagnosztikai eljárásnak. Napjainkra már jelentős számú Japán klinikán alkalmazzák úgynevezett „első lépcsős” diagnosztikai vizsgálatként. Az Amerikai Egyesült Államokban sokkal hamarabb kezdték alkalmazni ezt a sikeres módszert, mint Európában. Ennek talán az a magyarázata, hogy az ultra-termográfiA egyik legfontosabb „alkatrészét” az úgynevezett hiperérzékenységű „Infrakamerát” az Amerikai Űrkutatási Hivatal fejlesztette ki. Először csak katonai célokra, majd- amikor polgári célokra is hozzáférhetővé vált – azonnal alkalmazni kezdték számos amerikai klinikán a két vizsgálati módszert egyazon időben! Így született meg az ULTRA-TERMOGRÁFIAI vizsgálat.

III. Mi a vizsgálat lényege?

A korábbi gyakorlattól eltérve ma már az ORMOS Intézet is alkalmazza az ULTRA-TERMOGRÁFIAI vizsgálatot. A módszer átütő sikerét az hozta meg, amit Ogata professzor is felismert, hogy a testről készített “hőtérkép” egy Ultrahang kontrollal szinte minden rejtett gyulladást és annak pontos helyét megtalálja szervezetünkben. Még akkor is, ha ez a fájdalomküszöb alatt zajlik, és így a betegnek nincs is tudomása róla. Az ULTRA-TERMOGRÁFIAI vizsgálat által készített képalkotó diagnosztikai eredmény megbízható alapja lehet egy később elvégzett kontroll vizsgálatnak. A rögzítésre kerülő hőtérkép precízen összehasonlítható egy esetleg utóbb készített felvétellel és így minden közben történt változás jól nyomon követhető.
A hasi ultrahang vizsgálat előtti 5 órán belül csak szénsavmentes víz fogyasztható, nem szabad enni-inni semmi mást. A vizsgálat során akkor kapjuk a legtisztább képet, ha telt a hólyag!

IV. Kinek javasoljuk a módszert?

Az ULTRA-TERMOGRÁFIAI vizsgálat korra, nemre való tekintet nélkül bárkinél elvégezhető korlátlan számban. Elsősorban azok számára javasolt, akik tisztában szeretnének lenni az esetleg bennük kialakult rejtett betegségekkel, mert „jövőt” tervezni csak minden adat alapos ismeretével lehet! Közismert tény, hogy szinte minden bennünk kialakuló betegség gyógyítható, ha időben történik a felismerés!

V. Miért fontos az ultra-termográfiai vizsgálat?

A vizsgálat számos információval szolgál az egész szervezet állapotáról – korai stádiumban derülhet fény bizonyos kóros folyamatokra – a vizsgálatnak nincs káros vagy fájdalmat okozó hatása – akár hetente is elvégezhető, hogy látható legyen a gyógyulás folyamata – ezzel elkerülhető az alul- vagy túlgyógyszerezése a szervezetnek – nem kell hónapokat várni a vizsgálatra a bejelentkezés után. Intézetünk orvosainak egybehangzó véleménye szerint a termográf által felismert kezdeti stádiumban lévő betegségeket kiemelkedő eredménnyel tudjuk kezelni. Javasoljuk a hozzánk fordulóknak, hogy az esetleg feltárt betegségekkel kapcsolatos kezelési lehetőségeket a vizsgálatot végző orvossal beszéljék meg.