MAGYARORSZÁG HIVATALOS MIRADRY PARTNERE

Az izzadás a szervezet természetes és elengedhetetlen hőszabályozó- és méregtelenítő funkciója. Azonban van egy testtájék: a hónalj, melynek túlzott izzadása emberek millióinak keseríti meg a mindennapjait. A verejtékfoltos ruha, a kellemetlen szag miatt mindenütt kínosan érzik magukat (munkahelyen, szabadidős programok során, baráti-, családi körben). Elfogadhatóságuk érdekében pénzt nem kímélve próbálják folyamatosan elkendőzni a tüneteket: különleges izzadásgátlóval, hintőporral, hónaljtapasszal, napi többszöri ruhacserével.
Az Egyesült Államokban és Németországban már 4 éve forradalmasította a hónalj izzadásgátlását a MiraDry-kezelés. Mostantól az ORMOS Intézetben is lehetőség van a túlzott izzadás megszüntetésére, és így az életminőség javítására!
A kezelés során a mikrohullámú technológiával működő készülékkel véglegesen megsemmisítjük a hónalj verejtékmirigyeit, és (pozitív mellékhatásként) a hónaljszőrzetet is.
A legtöbb páciens esetében egyetlen kezelés elegendő a kívánt eredmény eléréséhez.
 
Nem kell együtt élnie a verejtékfoltokkal és szagokkal!
Végleges megoldás azoknak, akik belefáradtak a folyamatos küzdelembe: MiraDry-kezelés.   

A túlzott izzadás önmagában is nehezen viselhető de a vele járó kellemetlen testszag komoly nyomást tud gyakorolni a körülöttünk lévőkre !