• Ön a(z) 8109195. látogatónk.

Napjainkban megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma.
Környezetünkben nagy mennyiségben vannak jelen allergiát okozó szennyező anyagok. Ezek a káros, irritáló anyagok allergiás, asztmás légzési nehézségeket okoznak.
Fontos életminőségünk javítása és légző rendszerünk védelmének biztosítása. Ultrahangos inhalátor segítségével a kellemetlen tünetek csökkenthetők.
Különösen ajánlott a légutak hurutos vagy nehezen ürülő váladékképződéssel járó megbetegedéseiben; egyes allergiás betegségekben (pl. szénanátha) szenvedők kezelésére; a köhögés minden típusára; valamint legtöbbször sikeresen szüntethetők meg a kezeléssel hosszú ideje panaszokat, szövődményeket előidéző gócok. Megelőzés céljából is alkalmazható.

Kérje tüdőgyógyász főorvosunk javaslatát!

Az inhaláló kúra időtartama általában 10 nap. Bár az első alkalommal előfordul, hogy az inhalálás kissé irritáló, torokingerlő érzéssel párosul, ez hamar megszűnik, és kifejezetten jól esik a kezelés.
Bár a tudomány és technika fejlődése számtalan új és hatásos gyógyszer megalkotását tette lehetővé, fentiek alapján kijelenthetjük, hogy napjainkban is helye van az alapjaiban évezredes múlttal rendelkező, kipróbált, természetes gyógymódoknak.