• Ön a(z) 7017793. látogatónk.

Napjainkban megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma.
Környezetünkben nagy mennyiségben vannak jelen allergiát okozó szennyező anyagok. Ezek a káros, irritáló anyagok allergiás, asztmás légzési nehézségeket okoznak.
Fontos életminőségünk javítása és légző rendszerünk védelmének biztosítása. Ultrahangos inhalátor segítségével a kellemetlen tünetek csökkenthetők.
Különösen ajánlott a légutak hurutos vagy nehezen ürülő váladékképződéssel járó megbetegedéseiben; egyes allergiás betegségekben (pl. szénanátha) szenvedők kezelésére; a köhögés minden típusára; valamint legtöbbször sikeresen szüntethetők meg a kezeléssel hosszú ideje panaszokat, szövődményeket előidéző gócok. Megelőzés céljából is alkalmazható.

Kérje tüdőgyógyász-belgyógyász főorvosunk javaslatát!

Az inhaláló kúra időtartama általában 10 nap. Bár az első alkalommal előfordul, hogy az inhalálás kissé irritáló, torokingerlő érzéssel párosul, ez hamar megszűnik, és kifejezetten jól esik a kezelés.
Bár a tudomány és technika fejlődése számtalan új és hatásos gyógyszer megalkotását tette lehetővé, fentiek alapján kijelenthetjük, hogy napjainkban is helye van az alapjaiban évezredes múlttal rendelkező, kipróbált, természetes gyógymódoknak.