• Ön a(z) 7833351. látogatónk.

A saroktáji fájdalom elég gyakran előforduló panasz, sokaknál jelentkezik és minden egyes lépésnél tudat a létezéséről. Alapvetően két terület lehet érintett, az egyik a sarokcsont belső oldala, a másik a sarokcsont hátsó oldala. Mindkét esetben túlterhelésből adódó csonthártya-gyulladás okozza a fájdalmat, amely jelentős fokú, intenzív, és a széles körben ismert fájdalomcsillapítókra, egyéb, gyulladáscsökkentő gyógyszerekre nem reagál.

Legtöbb esetben a pontos diagnózis és a terápiás javaslat felállításához a szakorvosi vizsgálaton kívül szükség van további vizsgálatok eredményeire is (pl. röntgen). Ezek elvégzését helyben, Intézetünkben biztosítani tudjuk.

Amennyiben a diagnózis megszületett, rá lehet térni a kezelésre.

A sarokcsont sarkantyú kezelésére a LÉZER – MÉLYHŰTÉS terápián kívül nem sok olyan lehetőség akad, amely nem fájdalmas, nem megterhelő, nincsenek káros mellékhatásai és kellően hatékony.

Ennek megismeréséhez nyújt segítséget az ORMOS Intézetben végzett kombinált kezelés, amellyel műtét és gyógyszerek nélkül szüntethető meg a fájdalom. A fájdalmas területet lézerfénnyel besugarazva a szövetek anyagcseréje javul, a szervezet öngyógyító folyamatai felgyorsulnak. Az ezt követő intenzív hűtés során pedig a fájdalomérzet csökken – szinte teljesen meg is szűnik.