• Ön a(z) 8109095. látogatónk.

Létezésünk alapja az oxigén és a napfény. A mai civilizált ember oxigénhiányban szenved. Ez azt jelenti, hogy a vér azon képessége, hogy a tüdőből elegendő mennyiségű oxigént föl tudjon venni, és a sejtekhez szállítani, állandóan romlik. A környezetszennyezés, a stressz, a túltápláltság és a helytelen táplálkozás, a káros anyagok, mint nikotin és alkohol, valamint a fertőzéses betegségek vagy májzavarok károsítják a sejteknek oxigénnel való ellátását. Ez a szövetek általános leterheltségéhez és blokkolásához vezet, így a magától való gyógyuláshoz szükséges erők kimerülnek.

A hematogén oxidációs terápia (HOT) egy nem káros biológiai módszer, mely pótlólag kiváló minőségű oxigént juttat a szervezetbe. Ez a vér folyóképességének, a sejtlégzésnek, az anyagcsere-folyamatoknak és a szövetek vérellátásának rendkívüli javulásához vezet.

Milyen betegségek esetén javasoljuk a HOT alkalmazását?

A vért dúsító ózon vírus-, baktérium-, és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. Az ózonból a keringésen belül képződő oxigén javítja a rossz keringéssel rendelkező területek oxigén-ellátottságát; valamint a különböző immunrendszeri folyamatokat rendkívül előnyösen tudja befolyásolni. Ennek a folyamatnak a hatására olyan anyagok, olyan hírvivők szabadulnak fel a fehérvérsejtekből, amelyek a gyulladások aktuális állapotát tudják befolyásolni, így egy immunmoduláns terápia történik. Ezért rendkívül alkalmas a sajátvér-terápia a pollenallergia tüneteinek enyhítésére.

A szívkoszorú- vagy agyi erek és végtagok erezetének – különösen a láb (ú.n. érszűkületes láb) – vérkeringési zavarának kezelésénél. Mindenütt, ahol elhasználódási tünetekből és érszűkületből kifolyólag a sejtlégzés nem megfelelő.

A HOT ugyanakkor egy támogató, kísérő terápia valamennyi krónikus gyulladásos és krónikus degeneratív betegség esetén. Szervi elváltozások (pl.: máj vagy vese), anyagcserezavarok (pl.: köszvény) valamint ízületi elváltozások (artrózis) esetén a panaszok ezzel a terápiával hatásosan és tartósan kezelhetőek.

Mi történik a beavatkozás során?

Ha Ön szeretne egészsége érdekében Hematogén Oxidációs Terápián részt venni, akkor egy előzetes orvosi vizsgálaton dől el, hogy Ön alkalmas-e a kezelésre. A terápiát végző asszisztens kb. 100 ml vért vesz a kar vénájából. A vért 100 %-os orvosi oxigén segítségével dúsítja, majd egy speciális készülékben egy különleges ultraviola fényforrással megvilágítja. Az így felfrissített, aktivizált vért visszajuttatja a szervezetbe.

A kezelést legalább 10 alkalommal javasolt igénybe venni, mert a megbetegedett szövetekben csak fokozatosan javul a vérkeringés.

A terápiát ajánlott évente többször megismételni, hogy a saját vér gyógyító és megelőző módon hatni tudjon.
A sajátvér-terápia 16 éves kortól vehető igénybe.

Ellenjavallatok:

  • Hemofília
  • Véralvadási zavarok
  • Véralvadásgátló gyógyszer szedése
  • Pajzsmirigytúltengés
  • Trombózisra való hajlam
  • Terhesség
  • Fényérzékenység
  • Immunszupresszív gyógyszerkezelés
  • Krónikus epehólyag-gyulladás
  • Krónikus vakbélgyulladás