OXITERMIÁS kezelés

Napjainkban több Európai klinikán szinte egyszerre kezdtek el különféle, eddig nehezen gyógyítható bőrbetegségeket kezelni egy új fejlesztésű berendezéssel. Az igény óriási méreteket ölt, hiszen napról napra nő a különféle bőrbetegségben szenvedők száma!

 Az eljárás egy korábbi módszer sikeres továbbfejlesztése eredményeként került ismét a gyógyítók érdeklődésének középpontjába! A beavatkozás neve: OXITERMIA!

Az OXITERMIÁS kezelés folyamata

Az OXITERMIÁS beavatkozás során a beteg bőrfelület koncentrált "A" típusú infravörös fénybesugárzást kap, aminek hatására a szervezet anyagcsere-folyamata felgyorsul. Ez már önmagában is jótékony változást idéz elő a beteg szervezetben. A páciens a fénybesugárzás közben tiszta oxigént lélegez be egy maszkon keresztül, ami még inkább elősegítheti az anyagcsere-folyamat hatékony változását.

 A kezelés eredményeként számtalan bőrelváltozás látható módon fokozatosan csökkenni kezd, és e módszer segítségével esély nyílik akár a tünetmentes állapot elérésére is!

 Ez az eljárás azt is bizonyítja, hogy a fény és az éltető oxigén megfelelő alkalmazásban képes akár évtizedek óta fennálló betegségeket is pozitív irányban befolyásolni!