• Ön a(z) 6257828. látogatónk.

A Szervezet legfontosabb védőbástyája az immunrendszer. Ez a roppantul bonyolult és rendkívül komplex védekezőrendszer felelős a szervezetünkbe kerülő baktériumok és vírusok elleni küzdelemért, és a megfelelő védekezés kiépítéséért.

Szervezetünk általában képes megvédeni magát, ha hagyjuk. Immunvédekezésünk fantasztikusan működő rendszer, melyben sejtek és különféle nem sejtes elemek leginkább tánchoz hasonlítható folyamatosan és dinamikusan változó összhangban biztosítják védelmünket a külső és a testünket belülről fenyegető veszélyekkel szemben. Ezernyiféle kórokozó les ránk környezetünkben, de kevésbé ismert, hogy a szervezetünkben naponta millió szám képződő daganatos sejtek kiszűréséért és elpusztításáért is az immunrendszerünk a felelős. Ezt a rendszert nagyon megéri karbantartani, működését a lehető leghatékonyabban támogatni. A támogatáshoz olyan anyagokra van szükség, amiket nem, vagy nem elégséges mennyiségben fogyasztunk. Szerencsére az immunrendszer kifogástalan működtetéséhez szükséges anyagokat nem csak az étellel tudjuk bevinni; ezeknek az anyagoknak a szintje mérhető, és hiány esetén infúzióban is pótolható. Miben más az infúzió terápia? A szájon át szedett készítményekkel ellentétben az emésztés nem befolyásolja az így beadott anyagok hasznosulását, azokat teljes egészében felhasználja a szervezetünk, célzottan azok az anyagok vihetőek be, amikre szükségünk van, tartósítószertől, színezéktől és vivőanyagoktól mentesen. Az eredmény laboratóriumban mérhető, igazolható, a betegek az infúziók után energikusabbnak, frissebbnek érzik magukat, fertőzések felé kitettségük pedig jelentősen csökken. Mit takar a plusz ( + ) kifejezés ennél a kezelési módszernél? Immunrendszerünk, keringésünk, agysejtjeink megfelelő működéséhez elengedhetetlen az oxigén. Míg a védekezést nagyban elősegítő immunerősítő infúzió lecsöpög, betegeink pluszban oxigén kezelésben is részesülnek orrszondán keresztül. Ezzel tovább javítjuk a bevitt anyagok hasznosulását, az oxigén kedvezően hat ezen felül a keringésre, agyműködésre, így hozzájárul a szellemi, fizikai teljesítőképesség javulásához és általános jó közérzetet biztosít.  A kezelés segít egyes autoimmun betegségek kontrolljában és daganatképződést megelőző hatással is bír.  Viszont FONTOS és SZÜKSÉGES kihangsúlyozni, hogy az Immun19 + kezelés önmagában nem alkalmas a Covid 19 vírusfertőzés gyógyítására, de az immunrendszerünket hatékonyan fel tudja készíteni a vírussal történő találkozásra.

  Az alkalmazott infúzió tartalmaz:  B-vitaminokat, extra magas dózisú C-vitamint, nyomelemeket és ásványi sókat. Az infúzió felvétele alatt a páciens végig orvosilag javasolt oxigént lélegez be.

Az Immun19 + kezelést  azoknak ajánljuk, akiknek gyengébb az immunrendszerük, és erősebb dózissal szeretnék feljavítani a szervezetük védekezőképességét.

A BEAVATKOZÁS JÓVÁHAGYÁSÁHOZ AZ ORMOS INTÉZETBEN ELŐZETESEN EGY INGYENES BELGYÓGYÁSZATI KONZULTÁCIÓ SZÜKSÉGES!

 

Mire képes az Immun19 + eljárás?

  • hidratál

  • támogatja az immunrendszert

  • felgyorsítja a regenerációs folyamatot /a gyógyulást/

  • a regenerációt sejtszinten támogatja