• Ön a(z) 6257847. látogatónk.

Lehet, hogy én frontérzékeny vagyok? Fogalmazódik meg a kérdés sokunkban, amikor azt tapasztaljuk, hogy tulajdonképpen minden indok nélkül egyszercsak megváltozik a közérzetünk, fáradttá, leverté válunk, és legszívesebben ki sem mozdulnánk egy sötét szobából.

Igen! Ha ezeket a tüneteket tapasztaljuk magunkon, akkor a legtöbb esetben ez sajnos azt jelenti, hogy akaratunk ellenére úgynevezett ” Meteopatává” váltunk!
Habár régóta tisztában van az orvostudomány azzal, hogy a különféle időjárás-változások számtalan embertársunknak havonta vagy akár hetente elviselhetetlen szenvedést okoznak, igazi megoldást erre a problémájukra egészen napjainkig nem sikerült találni.

Néhány fiatal kutató véleménye szerint az ózonréteg folyamatos elvékonyodása következtében bolygónk felszínét fokozatosan, és egyre erősödő mértékben éri el a napból érkező UV- és mágneses sugárzás. Ennek szinte elengedhetetlen “járuléka” a mindnyájunk által napjainkban egyre gyakrabban tapasztalható szélsőséges időjárás-változás. Alapjában véve ez mindig is így volt, csak éppen nem ekkora mértékben, mint mostanság.

Az atmoszférikus tónustalanság, az indokolatlan levertség, az elviselhetetlen, és szinte semmivel nem enyhíthető migrénes fejfájás mind-mind azok közé a tünetek közé tartoznak, melyekért szinte bizonyos, hogy szervezetünk úgynevezett “túlmágnesezettsége” a felelős.

Kutatók véleménye szerint a bolygónk felszínét egyre gyakrabban elérő váltakozó erősségű mágneses mező az oka annak, hogy az érzékenyebb szervezet kórosan reagál ezekre a hatásokra. Egy hangszer, amit ok nélkül erős hideg vagy meleg hatásnak vetnek alá, azonnal reagál, és így akár használhatatlanná is válik. Mint azok az embertársaink, akik ettől a túlságosan erős és gyakori mágnesességtől válnak szinte ” tehetetlenné”.

A szakemberek véleménye szerint az emberi szervezet az egyedfejlődés során – alkalmazkodva a föld mágneses viszonyaihoz – akarata ellenére “beprogramozódott” egy konstans mágneses szintre, és szervezetünk tudat alatt ezt a több millió éves átörökített értéket tekinti a normális szintű és élhető értéknek.

Sajnos korszakunk egyre gyakoribb jellemzője, hogy az évszakok eltolódnak a normális helyükről, és ennek kapcsán megmagyarázhatatlan időjárási anomáliákat produkálva naponta növelik azok számát, akik már nem képesek ezen szélsőségeket megfelelő módon tolerálni.

Az ORMOS Intézet orvosai ezen betegcsoporton szeretnének segíteni a frontérzékenységi vizsgálatsor elvégzésével:

  • Részleges belgyógyászati vizsgálat
  • EKG, EKG variabilitás vizsgálat
  • Schellong-teszt végzése
  • Kérdő-féle vegetatív index meghatározása
  • A fenti meteoropathologiai irányú vizsgálatok eredményeinek összegzése után az orvos szükség esetén javaslatot tesz a MAGNOX kezelés elvégzésére