• Ön a(z) 6257956. látogatónk.

A fájdalomnak fontos szerepe van életünkben. Van, amikor segít bizonyos veszélyes, sőt életveszélyes helyzeteket elkerülni (pl. túl forró tárgyak érintése). De a tartós fájdalmak nagymértékben rontják életminőségünket! Nem enged figyelni munkánkra, vagy a gépjárművezetésre; igyekszünk kerülni mások társaságát; és legtöbbször már pihenni, aludni sem tudunk.

Meg akar szabadulni a fájdalomtól?

Orvoscsapatunk azzal a céllal jött létre, hogy felülírva az eddigi gyakorlatot már a vizsgálatok elvégzésekor (tehát lehetőség szerint már a diagnózis körvonalazásának pillanatában) komoly hangsúlyt fektessen a minél hamarabbi, nagymértékű fájdalomcsillapításra. A fennálló, sok esetben már kínzó fájdalmak lokalizálásánál nagy figyelmet igényel, hogy a megszüntetett fájdalom és velejáró panaszok mellett jól diagnosztizálható legyen a kiváltó ok. Az Intézet szakorvosi csapatának véleménye szerint a fájdalmától megszabadított beteg sokkal együttműködőbb a későbbi vizsgálatok, és a szisztematikus terápia kialakítása esetén, mint korábban, a fájdalomcsillapítás előtti időszakában. Nagy hatékonysággal kezelünk különféle fájdalmakat: fejfájás; gyulladásos-, és kopásos ízületi megbetegedések; izomfájdalmak; sérülések-, műtétek utáni idült fájdalmak.

A legtöbb fájdalom a pontos ok feltárása után a személyre szabott, célzott terápiával nagyobb sikerrel csökkenthető, sőt bizonyos esetekben akár meg is szüntethető!

Ne éljen együtt az elviselhetetlennel! Hagyja nálunk a fájdalmát!