• Ön a(z) 6257863. látogatónk.

Az ORMOS Intézet orvosai eddig még nem ismert, de hatásos módszert dolgoztak ki a már kialakult érszűkület gyógykezelésére. A beavatkozás utáni eredmény nem csak a kezelt személyeket, hanem az eljárást kidolgozó orvosokat is meglepte. Amióta az orvostudomány felismerte az érszűkület tényét, azóta az ebben a betegségben szenvedők arra a pillanatra vártak, hogy a tudósok hatásos módszert, eszközt adjanak a gyógyítást végző orvosok kezébe, amivel ez az alattomos betegség hatásosan kezelhető.

ÚGY TŰNIK, HOGY AZ IDŐ ELÉRKEZETT!

Napjainkig többféle eljárással is próbálkoztak kutatóorvosok. Az összes eddig ismert eljárás közül sokan az infrahang-kezelést találták jó megoldásnak, de az említett kezelés csak akkor volt eredményes, ha legalább 50-80 alkalommal ismétlődött. Az ezen a területen dolgozó orvosok szinte mindegyike egyetértett abban: az igazi eredmény eléréséhez valamilyen “transzformáló” közegre van szükség, amely igazán hatékonyan képes növelni az eredményességet, és jelentősen csökkenteni a beavatkozások számát.
A hiányzó láncszemet az ORMOS Intézet egy fiatal orvoscsoportja fedezte fel, és alkalmazta először a világon. Az eljárás neve OXYTON kezelés.

Az OXYTON (érszűkület) kezelés folyamata

Az oly sokak által várt hatékonyságnövelő közeg maga az éltető tiszta oxigén, amelyet az érszűkületes beteg egy túlnyomásos, úgynevezett keszonkamrában lélegez be. Ugyanezen idő alatt a testet, illetve annak beteg végtagjait meghatározott erősségű hanghullámokkal kezelik. Az eddigi eljárásokhoz képest ez a módszer azért hatékonyabb és eredményesebb, mert a kezelőfülkében lévő túlnyomás lehetővé teszi, hogy a korábbi állapothoz képest közel megháromszorozódjon a vérben oldott oxigén mennyisége, és ennek hatására létrejöjjön a korábbi, néha kicsit talán lassú és körülményes kezelések eredményének a “feltranszformálása”!

A kezelés hatékonyságának érdekében az érszűkület mértékétől függően előírt, de minimum 3-szor 5 kezelést ajánlott felvenni. Célszerű az eredményesség érdekében minden 5. kezelés után legalább 2-3 hetet kihagyni, mielőtt a következő 5 kezelésen részt vennénk. A kezelés-sorozat megkezdése előtt egy részleges belgyógyászati-, boka-kar index-, doppleres-, és végtagi hőtérképes vizsgálatot végez a kezelés engedélyezését végző orvos.