Kedves Látogatónk!

A budapesti ORMOS Intézet Vezetősége - Magyarországon egyedülálló módon - 2018. december 1-től bevezette az Anonim laboratóriumi szűrővizsgálatot.

A vizsgálat lényege, hogy azon páciensek számára  (pl. sportolók), akik az állami egészségügyi szolgáltatás keretein belül a személyes adataik megadása nélkül nem tudják elvégeztetni a számukra rendszeresen szükséges laboratóriumi vizsgálatokat,  megnyitja a lehetőséget az ORMOS Intézet Laboratóriuma.

Az ORMOS Intézet által kialakított rendszer teljes anonimitást biztosít minden érdeklődő számára. Az elkészült vizsgálati eredmény kizárólag az igénylő kezébe kerülhet és így a továbbiakban ő döntheti el, hogy annak tartalmát kivel ismerteti meg.
 

 

Amennyiben anonim módon kívánja a laboratóriumi szolgáltatásainkat igénybe venni, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket.


 

  1. Regisztráció. A regisztráció aktiválásához e-mailt küldünk a megadott e-mail címre. Kérjük, kattintson az ott szereplő linkre. Ezután az e-mail címével és jelszavával bármikor be tud lépni az Anonim labor menüpontba.

  2. Belépés után láthatja az  Ön 10 jegyű azonosító kódját, amely az Ön azonosítására szolgál a továbbiakban. Ezek után kiválasztja az Ön számára megfelelő, előre összeállított (Minimál, Közepes vagy Teljes) csomagot. Választását elküldi Intézetünknek a MEGRENDELÉS gombra kattintva. Amennyiben szeretné kiegészíteni megrendelését, az "Egyedi szűrés" pont alatt megadott lehetőségek közül kiválaszthatja és külön megrendelésként küldheti el, ebben az esetben is a MEGRENDELÉS gombra kattintva. Amennyiben írásos leletkiértékelést is kér, úgy kérjük, legyen kedves kipipálni a megadott négyzetben.

  3. Az Ön által megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk a megrendelés beérkezéséről. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a laboratóriumi vizsgálatokon éhgyomorral szükséges megjelenni. Laboratóriumunk munkanapokon kizárólag reggel 8-10-ig fogadja a jelentkezőket. A vizsgálatig lehetőleg csak szénsavmentes vizet fogyasszon. Amennyiben gyógyszert szed, azt pár korty vízzel vegye be. A vizeletvizsgálathoz elfogadja a laboratórium azt is, ha a reggeli első középsugaras vizeletet otthonról hozza magával a páciens (kb. fél- 1 dl mennyiség szükséges olyan üvegben, amely biztosan nem tartalmaz cukor-, édesítőszer-maradványokat). Természetesen a helyszínen is van lehetőség vizeletminta leadására a vérvétel után.

  4. 4. Az Önnek megfelelő munkanapon reggel 8 és 10 óra között elfárad hozzánk személyesen az ORMOS Intézetbe. Megérkezésekor kérjük, készítse elő a megadott kódszámot, ezek után a laboratóriumba fogják irányítani anélkül, hogy bármilyen személyes adatot kérnének Öntől. A mintavétel után történik meg a szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítése.

  5. A lelet elkészülte után automatikus értesítést kap az ORMOS Intézettől.

  6. Az Anonim labor menüpontba belépve az Ön számára megtekinthetővé és letölthetővé válik az elkészült lelet. Ha bármilyen egyéb információra lenne szüksége az anonim laborral kapcsolatban, kérjük, keresse főnővérünket, Nikolettát a 06 20 3200 560 telefonszámon.

Nem vagy belépve

Minimál

Férfi

Közepes

Férfi

Teljes

Férfi

Egyedi szűrés

A Minimál, Férfi csomag a következő értékek vizsgálatát tartalmazza:

Összbilirubin
SGOT
SGPT
Gamma-GT
Húgysav
Koleszterin
HDL koleszterin
LDL koleszterin
Triglicerid
Vércukor
Konjugált bilirubin
Hemoglobin A1c
Teljes vérkép
Ált. vizelet+üledék
Mikroalbumin viz.
AFP
PSA
TSH
FSH
LH
Tesztoszteron

52.300 Forint

írásos leletkiértékelés + 8.000 Ft